آیین جشن توجیهی دانشجویان جدیدالورود برگزار شد

آیین جشن توجیهی دانشجویان جدیدالورود روز دهم مرداد ماه در مجتمع فرهنگی هنری امام حسن مجتبی (ع) شهرستان صحنه برگزار شد

آیین جشن توجیهی دانشجویان جدیدالورود با حضور ریاست دانشگاه، معاونین ایشان و دانشجویان در روز دهم مهرماه در مجتمع فرهنگی هنری امام حسن مجتبی (ع) شهرستان صحنه برگزار شد. در ابتدای این مراسم دکتر محمودرضا مرادی، ریاست محترم دانشگاه ضمن خوش آمدگویی، توصیه هایی در خصوص استفاده بهینه دانشجویان از دوران سرنوشت ساز ارائه دادند. در ادامه نماینده مقام معظم رهبری و معاونت آموزشی دانشگاه به ایراد سخنرانی پرداختند، سپس کارگاه آشنایی با آسیب شناسی فضای مجازی و حوزه رسانه برگزار شد.

پس از صرف ناهار و استراحت، جلسه توجیهی ویژه دانشجویان داروسازی در محل کلاس شماره 1 مجتمع برگزار و دکتر علی آبادی رئیس دانشکده و دکتر امید تولایی معاون آموزشی، توضیحاتی در خصوص آشنایی با دانشکده و قوانین آموزشی و پژوهشی و مسائل مرتبط ارائه نمودند و در پایان تئاتر دانشجویی توسط دانشجویان کانون هنری دانشگاه به اجرا در آمد.

صحنه