مراسم غبار روبی مزار شهدای گمنام باحضور اساتید، دانشجویان و کارکنان انجام شد.

مراسم غبار روبی مزار شهدای گمنام  باحضور اساتید، دانشجویان و کارکنان انجام شد.

با هدف زنده نگه داشتن یاد و خاطره‌ی غیورمردان ایران زمین، شهدای گمنام هشت سال دفاع مقدس انجام شد:

مراسم غبار روبی مزار شهدای گمنام و تجدید پیمان با این مردان پاک خدا باحضور اساتید، دانشجویان و کارکنان دانشکده پرستاری سنقر

رهبر انقلاب: من عقیده‌ی راسخ دارم بر اینکه یکی از نیازهای اساسی کشور، زنده نگه داشتن نام شهدا است؛ این یک نیازی است که ما - چه آدمهای مقدّس‌مآب و متدینی باشیم؛ چه آدمهایی باشیم که خیلی هم مقدّس‌مآب نیستیم، امّا به سرنوشت این کشور و به سرنوشت این مردم علاقه‌مندیم - هرجور که فکر بکنید، بزرگداشت شهدا برای آینده‌ی این کشور، حیاتی و ضروری است.

پیرو بیانات رهبر معظم انقلاب صبح روز دوشنبه ٨ خرداد ماه به مناسبت هفته مقاومت و سالروز آزادسازی خرمشهر قهرمان اساتید و دانشجویان دانشکده پرستاری سنقر با حضور بر سرمزار شهدای گمنام پس از غبار روبی و عطر آگین نمودن مزار این بزرگ مردان و برگزاری مراسم پرفیض قرائت زیارت عاشورا با آنان تجدید عهدو پیمان نمودند.