به همت کمیته تحقیقات دانشجویی و همه ی تشکل های دانشجویی برگزار شد: جشن بزرگ روز پرستار

"پرستاری هنر نقاشی لبخند بر بوم دردهاست"

آن‌گاه که دردمندی سلامت خود را بازیابد
آن‌گاه که دستی به نشانه شُکر به آسمان بلند شود ملائک تو را می‌ستایند...

به همت کمیته تحقیقات دانشجویی و همه ی تشکل های دانشجویی جشن بزرگ روز پرستاربرگزار شد.

روز چهارشنبه ٢۴ آبان ماه دانشکده پرستاری سنقر مملو از شور و عشق و همدلی بود تا تدارک جشنی را فراهم آورند که شاید تداعی گر وجود فرشته های سفیدپوش آینده ی این دانشکده باشد. جشنی که با حضور پربار مسئول نهاد رهبری، معاونت فرهنگی دانشجویی ، مدیر محترم آموزش، معاون مرکز مطالعات، ریاست های شبکه بهداشت و درمان، بیمارستان و مرکز بهداشت شهرستان همراه بود و همچنین حضور پرشور دانشجویان مستعد و پرتلاش دانشکده پرستاری سنقر.

پس از سخنرانی های پربار حاج آقا محبی، جناب آقای دکتر غلامی و سرکار خانم اقبالی، پخش موسیقی زنده، برگزاری مسابقه پانتومیم، معرفی تشکل های دانشجویی، پخش کلیپ ایثارگری مدافعان سلامت و تقدیر از دانشجویان برگزیده ی علمی و فرهنگی از اهم برنامه ها بود.

و در پایان مراسم از کلیه حضار و مدعوین گرامی پذیرایی انجام شد و به رسم یادبود و گرامیداشت روز پرستار به همه دانشجویان خودنویس زیبا اهدا گردید.