اولین جلسه شورای آموزشی نیمسال دوم ۹۸/۹۹ امروز شنبه ۱۰ اسفند ماه با حضور اعضای شورا تشکیل شد.

در این جلسه مصوب گردید که دروس تئوری به صورت آموزش مجازی و ارائه پاورپوینت در اختیار نمایندگان کلاسی قرار داده شود تا در گروههای کلاسی خود جهت استفاده همه دانشجویان بارگذاری نمایند.
وهمچنین در مورد واحدهای کارآموزی مصوب شد که جبرانی هفته گذشته و این هفته در ادامه ترم برگزار خواهدشد.
وهمچنین تصمیمات لازم در خصوص برگزاری امتحان فینال دانشجویان ترم هفتم اتخاذ گردید که در اطلاعیه های بعدی به شما دانشجویان گرامی اعلام خواهدشد.