دیدار مسئولین سنقروکلیایی با امام جمعه شهرستان به مناسبت گرامیداشت هفته دفاع مقدس

به مناسبت گرامیداشت هفته دفاع مقدس ریاست محترم دانشکده سرکار خانم اقبالی، معاون آموزشی دانشکده جناب آقای معاذی نژاد ومسئولین سایر ادارات سنقروکلیایی با حضور در دفتر امام جمعه شهرستان با حجت الاسلام والمسلمین الله رضا اکبری دیدار و گفتگو کردند.

در این دیدار که اعضای شورای تأمین و دیگر مسئولین شهرستان نیز حضور داشتند، سرهنگ پاسدار شهرام یاری فرمانده سپاه ناحیه سنقر ضمن تبریک فرارسیدن این هفته به تشریح برنامه های اجرایی در طول این هفته پرداخت.

حجت الاسلام والمسلمین اکبری در این مراسم با بیان اینکه شهداء و رزمندگان اسلام یک لحظه از یاد خدا غافل نبودند، بیان داشت : مسئولین امروز باید شهداء را الگو و سرمشق قرار داده و همیشه باید رضایت خداوند را ملاک قرار دهند.